Roskilde Dyreskue 

afholdes den 31. maj  - 2. juni 2024.


Såfremt du ønsker at deltage i Roskilde dyrskue så husk at tilmelde dig, tilmeldingen er senest den 1. april kl. 12.00 og skal ske direkte til Roskilde Dyreskue.  

Vi spiser fælles morgenmad alle tre dage på dyreskuet, hvor vi gennemgår dagens program og informerer om, hvornår vi skal mødes og være klar til at fremvise de udstillede heste.  

Bedømmelse af de udstillede DV heste sker fredag formiddag.  Umiddelbart efter bedømmelsen er der karakteristik af de udstillede heste.  Bedømmelserne starter kl. 9 og vi forventer at slutte ca. 10.30.

Spørgsmål omkring Dyrskue rettes til Pia Gobert tlf. 61 75 08 97

Dansk varmblod afholder fællesspisning på dyrskuet lørdag aften. Spisningen er for både udstillere og andre DV'ere.  Vi spiser i vores telt/stalden afhængig af vejret. Maden bliver leveret udefra.  Menuen består af forskellig slags kød, kartofler og salat samt kaffe og kage til dessert.  Det koster kr. 110 kr. person.

Hvis I gerne vil deltage i spisningen, så skal I tilmelde jer ved at sende en SMS til 6175 0897 med navn og antal og betale via MobilePay til samme telefonnummer.

Tilmelding skal ske senest onsdag den 29. maj og er bindende.  Vi satser på at spise kl. ca. 18

Vi håber at se mange DV'ere som udstillere og til en hyggelig aften.

Roskilde dyrskue er Danmarks største, se mere på deres hjemmeside, der er allerede program og meget mere at læse om.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram